DotNetNuke - Browse Server links wrong

Apr 4, 2012 at 10:50 AM

I am using CK Editor 1.14.02 and DNN V5.6.7 and experiencing problems creating links to pages in child portals.

The links generated by the file finder are incorrect. I did find a way around this by unchecking the “Human Friendly URL’s”, but for some reason this check box is now disabled (I don’t believe that any configurations changes have been made to my site, so don’t know why this is now happening).

Also the radio buttons for selecting either a Relative URL or Absolute URL are also disabled?

When I select a page, it generates the following link: http://https%3A//mysite.com%3A443/dt/Home/Activation.aspx

 Questions:

 Why is there the extra http:// suffix?

  1. Why is there the “%3A” replacing the “:” at the end of the https?
  2. Why is there the “%3A44” suffixed to the end of the .com?

 Can anyone help?

 

 

 

 

 

Coordinator
Apr 4, 2012 at 11:59 AM

I uploaded a new Beta Version of 1.14.02

- Issues with the checkboxes are fixed

- issue with the escaped ":" (replaced by “%3A”) inside the url is fixed

Apr 4, 2012 at 12:05 PM

So what do I need to do?

I have checked the WatchersNET.CKEditor.dll and it is version 1.14.02.

Is there a new version of this DLL that I need to download?

Coordinator
Apr 4, 2012 at 12:42 PM

You need to redownload the beta version from here:

http://dnnckeditor.codeplex.com/releases/view/83367

And Reinstall the Version or to make sure the dll is correctly updated Deinstall First and then Install the Editor Provider again.

Apr 4, 2012 at 1:10 PM

Thanks for the prompt replies.

I have just reloaded the latest Beta version and I am back up and working again.

FANTASTIC to find a site/support forum where I can get quick answers from and even better a resolution to my problem - THANKS!

Feb 26, 2013 at 8:00 PM
I am sorry to say that but it seems the problem with wrong links decoding reappeared.
I am using CKEditor 2.0.3 on DNN 7.0.2 and can't make the links as proper as the default DNN HTML Editor.
Polish diacritics in my website links like ę, ą, etc. are converted to %u0105, %u0119 and so on.
While the link in the Browser Modus window is all right, after OK'ing it the link to my page in the next window's text box the link gets encoded.

CKEditor is more flexible than the default DNN Editor for me so any help will be appreciated.

I cannot enclose any screen shots to accompany my post here because of some restrictions here.
Coordinator
Mar 2, 2013 at 4:42 PM
Greg_Greensky wrote:
I am sorry to say that but it seems the problem with wrong links decoding reappeared.
I am using CKEditor 2.0.3 on DNN 7.0.2 and can't make the links as proper as the default DNN HTML Editor.
Polish diacritics in my website links like ę, ą, etc. are converted to %u0105, %u0119 and so on.
While the link in the Browser Modus window is all right, after OK'ing it the link to my page in the next window's text box the link gets encoded.

CKEditor is more flexible than the default DNN Editor for me so any help will be appreciated.

I cannot enclose any screen shots to accompany my post here because of some restrictions here.
2.00.4 is online the issue with the urls should be fixed.