CKEditor disappears on publish

Apr 8, 2013 at 5:29 AM
Hi,

We are having a problem when trying to publish a content using the CK Editor. After clicking on "Publish" checkbox, the CK Editor seems to disappear.

Chrome Browser
DotNetNuke Professional Edition 06.01.01
CKEditor Provider 2.00.05 Beta 4


Thanks!
Apr 8, 2013 at 5:58 AM
damaranthony wrote:
Hi,

We are having a problem when trying to publish a content using the CK Editor. After clicking on "Publish" checkbox, the CK Editor seems to disappear.

Chrome Browser
DotNetNuke Professional Edition 06.01.01
CKEditor Provider 2.00.05 Beta 4


Thanks!
Which Module?
Apr 8, 2013 at 6:02 AM
We are using HTML Pro 6.1.5 module. Thanks
Apr 9, 2013 at 7:21 AM
Edited Apr 9, 2013 at 7:22 AM
tha_watcha wrote:
damaranthony wrote:
Hi,

We are having a problem when trying to publish a content using the CK Editor. After clicking on "Publish" checkbox, the CK Editor seems to disappear.

Chrome Browser
DotNetNuke Professional Edition 06.01.01
CKEditor Provider 2.00.05 Beta 4


Thanks!
Which Module?
Hi,

Here is the error we get on the page.

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E; InfoPath.3; BRI/2)
Timestamp: Tue, 9 Apr 2013 06:19:47 UTC


Message: 'e.document.$' is null or not an object
Line: 6
Char: 417
Code: 0
/Providers/HtmlEditorProviders/CKEditor/plugins/stylesheetparser/plugin.js?t=D2LI


Thanks!
Apr 16, 2013 at 12:24 PM
I updated the Plugin in BETA 5, and i have now the pro trial Version running. I can not reproduce this problem with BETA 5.

Can you confirm this?